Home / Events en foto's / Heemskerk


16 Mei 2018

Verslag: BeestenBenders naar de brandweer

BeestenBenders naar de brandweer

Woensdag 16 mei kregen de dierenhelden uit Heemskerk een exclusief kijkje achter de schermen bij de brandweer. Nadat een van de brandweerhelden vertelde hoe het aan het werk gaan als er iemand 112 belt konden de kinderen de kazerne bekijken. Buiten stonden een aantal grote brandweerwagens gestald. Hierin mocht ook een kijkje genomen worden. De BeestenBenders konden het niet laten om de sirenes en toeters even uit te proberen. Wow dat ging wel hard hoor, de aanwezige papa’s en mama’s konden elkaar niet meer verstaan.

Gelukkig scheen de zon volop want er kon door de kinderen ook met een echte brandweerslag geoefende worden. Het water vloog ons om de oren. We hebben zeker wel een paar natuurtalentjes gezien die in de toekomst een stoere brandweerman of -vrouw kunnen worden.

De gemeente Heemskerk doet sinds afgelopen najaar mee aan het `leukste leefbaarheidsproject van Nederland’. Het uitje naar de brandweer was voor de BeesteBenders uit Heemskerk een eerste beloning voor al het goede werk dat de meisjes en jongens intussen al verricht hebben.

Bekijk foto's