Home / Events en foto's / Wijchen


17 Juni 2017

Verslag: De Grote BeestenBende-dag 2017 (Wijchen)

De Grote BeestenBende-dag 2017 (Wijchen)

Ruim 1100 BeestenBenders in het Dolfinarium. De Grote BeestenBende-dag was ook dit jaar weer een groot succes! Het was een prachtige dag voor een dagje Dolfinarium: niet te warm en niet te koud. Rond 12:00 uur arriveerden de bussen uit 12 verschillende gemeenten uit heel Nederland bij het Dolfinarium.

De BeestenBenders verheugen zich het hele jaar op deze speciale dag! Elke maand hebben ze hun eigen buurt schoon gehouden en hier worden ze deze dag voor beloond. De BeestenBenders konden op de foto met een look-a-like van Mr. Watts, bekeken shows met de zeeleeuwen en zeehonden en natuurlijk gingen ze ook op kraamvisite bij het nieuwe babydolfijntje James. Hij is nog maar een paar weken oud en nu al heel populair. Hij was ook wel heel erg schattig!

Het park ging om 17:00 uur dicht voor de normale bezoekers maar niet voor de BeestenBenders. Met hun buikjes vol frietjes mochten ze plaatsnemen in het DolfijndoMijn. Hier kregen ze een exclusief optreden van Vinchenzo (finalist The Voice)! Het DolfijndoMijn kleurde geel door alle petjes die de BeestenBenders in de lucht zwaaiden tijdens het magische optreden. De dolfijnentrainers sloten af met een prachtige dolfijnenshow. Alle BeestenBenders stapten moe maar voldaan met hun goedgevulde goodiebag weer in de bus naar huis. Bedankt allemaal voor de geslaagde dag!

Bekijk foto's