Home / Meedoen / Voor oud-leden (BeestenBende Buddy)


Voor oud-leden (BeestenBende Buddy)

De BeestenBende Buddies

Ook als je geen BeestenBender meer bent, kun je nog steeds meehelpen. Daarvoor hebben we De BeestenBende Buddies.  Dat zijn ervaren Bende-leden, die graag de jonge leden helpen om net zo goed te worden als zij in het beschermen van de dieren! Je herkent ze meteen aan hun speciale outfit!


‘Ik ben BeestenBende-Buddy geworden omdat ik het leuk vind om mee te helpen bij evenementen. Ik mocht dit jaar helpen bij De Grote BeestenBende Dag in mei, dat was echt gaaf!', vertelt BeestenBende-Buddy Feline

Als BeestenBende Buddy loop je geen opruimrondes meer – dus je hebt ook geen begeleider meer nodig. Als je komt helpen, ben je echt een speciaal lid van het team dat de BeestenBende organiseert. Wil je BeestenBende Buddy worden, dan ben je minstens 1 jaar lid geweest en ook al zeker 1x naar De Grote BeestenBende Dag geweest. Nog nooit naar die speciale dag in het Dolfinarium geweest? Geeft niks: dan krijg je gewoon een uitnodiging om eerst een keer mee te gaan voordat je als BeestenBende-Buddy aan de slag gaat!

Wil jij graag BeestenBende-Buddy worden? Stuur dan een mailtje naar info@mijnbeestenbende.nl.