Bericht van Sinterklaas

1 december 2021

Het hoofdkwartier van Sinterklaas – Beste BeestenBenders…

Check hier het Sintpresentje voor het hele team! 

 

Jullie gingen dit jaar weer vaak op pad, en zorgden voor een schone buurt, wijk en stad!

En dat vindt de Sint toch o zo fijn, echte BeestenBenders die er voor de dieren zijn.

 

Ook dit jaar kwamen jullie onderweg weer van alles tegen, en trotseerden jullie extreme omstandigheden zoals wind, sneeuw en regen.

Geen papiertje, blikje of kauwgompakje is aan jullie aandacht ontsnapt, en daar wordt door de Sint en zijn Opruimpietje weer hard voor geklapt.

 

Ook de vier vervuilende schurken waren jullie al snel op het spoor, ja zei de Sint ‘die BeestenBenders, die hebben ’t goed door.’

In jullie eigen buurt maakten jullie van alles mee, maar ook wat verder daar vandaan, zo zijn we met z’n allen, tijdens De Grote BeestenBende Maand, naar Burgers’ Zoo gegaan.

 

In 2021 mochten we ook nog eens een nieuwe gemeente verwelkomen, iets waar we enkel en alleen van hadden durven dromen!

Gennep doet sinds kort met De BeestenBende mee, alle kinderen van Nederland in felgele hesjes, is dat niet een idee?

 

Om de BeestenBenders te bedanken voor al het goeds dat ze doen, stopt de Sint ook dit jaar weer wat leuks in hun ‘schoen’.

Zoals jullie weten gaat hij altijd met de nieuwste trends mee, en daarom is hij met dit cadeau ook zo ontzettend tevree.

 

Want speciaal voor de BeestenBenders heeft de Sint een heuse escapegame laten maken, om hier samen met hun team uit te zien geraken.

Het is best een uitdaging dus probeer niet meteen op te geven, werk samen met je team, dan hoopt de Sint dat jullie hier veel plezier aan zullen beleven,

 

Een hele fijne decembermaand gewenst!

Groetjes van de Sint en Pietjes

 

PS De escapegame die jullie met je team per post hebben ontvangen is van groeipapier. In groeipapier zitten zaden van bloemen. Als je groeipapier in een pot met aarde plant of buiten uitstrooit, composteert het papier en blijven de zaden achter. Hieruit groeien de bloemen.